woensdag 15 januari 2014

Potje Geluk 
Voor een lieve vriendin maakte ik een potje geluk. Het idee vond ik op Pinterest.
 
 
Op 1 januari start je met een lege pot en gedurende het jaar vul je de pot met papiertjes waar je fijne, leuke, lieve en mooie geluksmomentjes opschrijft die zijn gebeurd. Op 31 december mag je het potje openen en het afgelopen jaar herbeleven. En natuurlijk tot de ontdekking komen dat het eigenlijk wel een fijn jaar is geweest.
Nu ben ikzelf een positief ingesteld persoon die eigenlijk wel goed is in het genieten van kleine dagelijkse geluksomentjes. Laat me ook niet zo makkelijk uit het veld slaan. Toch heb ik ook een potje voor mezelf gemaakt, omdat ik het idee zo leuk vind en om dit samen met mijn vriendin te doen. Als je goed kijkt zie je op de volgende foto dat er al wat papiertjes inzitten. Zou de pot wel groot genoeg zijn voor mij???
 

8 opmerkingen:

 1. ik vind hem geweldig ♥♥♥♥ hoop dat ie groot genoeg is en anders maak je er een 2e pot bij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Maakt je even bewust van al die mooie momenten. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vind ik dat een leuk idee! Die ga ik dus echt onthouden...
  Je hebt een leuk blog, ik ga je volgen!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee! En het maken van dit vrolijk potje is al een klein geluksmomentje denk ik zo. Ik vind 'm geweldig.
  Groetjes,
  Jacqueline
  http://mrpatwiththehat.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig je pot! Je wordt al gelukkig van er naar te kijken! Maar volgens mij krijg jij in juni al problemen... klein schrijven en papiertjes minuscuul vouwen kan een hulpmiddeltje zijn... en anders zoals Jenneke al zei... nog een prachtige tweede pot er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke dingen maak je zeg! Ik ga je volgen! Groetjes, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag dit idee ook al voorbij komen hier en daar. Toen dacht ik nog: zal ik er ook eentje maken? Nu ik die van jou gezien heb (heel leuk!) gaat het toch wel weer kriebelen om er toch ook eentje aan te leggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen