maandag 3 februari 2014

Herkenbaar?

Als ik zo rondkijk op verschillende blogs en facebookgroepen is het misschien toch niet zo raar.....veel UFO's. Ook ik ben besmet met dit virus...het ene projectje is nog niet klaar of ik begin al aan een volgende. Herkenbaar?
Hier een greep uit mijn UFO's:

Hopelijk kan ik jullie snel het eindresultaat laten zien....

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleuren gebruik je!! Je deken ziet er ook erg mooi en gelijkmatig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja! Herkenbaar hoor :-) Heerlijk, ik hou van UFO's. Zo kan ik soms aan iets kleins bezig zijn en soms aan iets groots tegelijkertijd of om en om, net hoe mijn pet staat.

  Er zijn bij mij ook wel UFO's die blijven liggen omdat ik het eigenlijk toch niet zo leuk vind... die moet ik dan snel uithalen anders wordt het triest, die projecten ga ik dan toch nooit meer afmaken. Dat vind ik dan wel heel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That's a crafter's dilemma. there is just so much beautiful and colorful stuff to make andwhen we see it, we would like to have it also. It's eye candy. Don't feel bad, I am in the same boat, but I made myself a deal, that I would finish as many of those projects as possible this year.

  Enjoy the rest of your day, Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihihi jij hebt veel ufo's ja... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh heerlijk!! Hier ook wel een aantal UFO's. Bij mij is het wel zo, dat het haken aan DE deken geholpen heeft om een aantal projecten af te ronden. Gek is dat. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen